Wiareds AB
Wiareds AB är ett familjeföretag beläget i centrala Borås som startade 1997 och sedan dessa utvecklats år efter år. Vi har kontor och lager på cirka 1700m2 i två plan och vår adress är Sagagatan 22 i Borås.

Vårt sortiment består utav strumpor, underkläder och vantar. Alla dessa produkter säljer vi under våra egna varumärken som vi lagerför här i Borås. Hösten 2016 börjar vi även med
t-shirt och lättare konfektion.

Zent - C-sole - Capital - Zokks - At Work- Millers Industry 

Vi har idag ett brett kontaktnät med fabriker över hela världen och vi styr allt ifrån design, kvalité till färdig produkt.

Vi har idag produktion till flertal kedjor och grossister och detta innebär att vi har stora produktioner hos våra fabriker varför vi kan pressa priserna och kunna Erbjuda dig bra priser.

Våra Visioner
Wiareds AB har som mål att alltid ha kunden i centrum ifrån de mindre till de större, alla ska ha lika värde och ges samma service. Samma gäller våra leverantörer som är ett viktigt led i våra visioner.

Wiareds AB mål är att kunna erbjuda ett brett och bra sortiment och att vi ska kunna ge våra kunder en helhetslösning ifrån billigare kampanjvaror till mer teknisksa varor.

Wiareds AB jobbar ständigt med att hitta de bästa lösningarna för våra kunder och vi jobbar även kontunerligt med våra fabriker för att hålla en god standard för både arbetare och de varor som vi tillverkas.